);

2017… Het jaar van vertrouwen & ontvangen!

Ik hoor van veel mensen om me heen dat zij 2016 als een bizar, chaotisch jaar hebben ervaren! Opruimen, opruimen en nog eens opruimen op vele levels; fysiek, emotioneel en mentaal. Ik ben het er helemaal mee eens, voor mij voelde het ook zo. 

Opruimen betekent voor mij leren luisteren naar jezelf. Opruimen betekent voor mij vrijheid. Opruimen betekent voor mij los te laten wat je niet meer nodig hebt en/of los te laten wat je niet meer dient. Opruimen is jezelf klaarmaken om al je wensen en verlangens toe te staan.
In 2017 mag je in de ontvang-modus gaan zitten, want als jij het besluit, gaat het gebeuren.

Laat even los waar je nu staat in je leven en wat er om je heen gebeurt. Alles willen begrijpen in je leven is heel menselijk, echter het is ook een vorm van controle; het voelt als sturend en dwingend waardoor je steeds meer van jezelf verwijderd raakt en de stroom blokkeert. Het kan eng zijn om de controle over je leven op bepaalde gebieden los te laten, maar kijk maar eens wat er gebeurt als je de touwtjes wat laat vieren!

We hebben allemaal ons eigen “innerlijk” tuintje, waarin we zaadjes planten voor onze diepste verlangens en wensen. Zorg ervoor dat jouw tuin de mooiste tuin met de meest prachtige bloemen wordt: alleen jij kunt dat doen in stilte, niemand anders. Door ervaring op alle levensgebieden, weet je wat je niet meer wil en kun je gaan planten wat je wel wil. En …als je het momenteel even niet weet, sta dat ook toe in jezelf! Vergeet nooit dat er iets diepers is in jou, wat het wel weet! 

Waar je ook staat nu in je leven en wat er ook om je heen gebeurt, ga altijd even terug naar jezelf! Ben vooral niet te streng voor jezelf, je doet het goed. En als je hierover twijfelt, weet dan dat als je toen wist wat je nu wist, je het anders zou doen. Alles is precies goed zoals het nu is. Durf erop te vertrouwen dat het alleen maar beter wordt! 

Laat alles, voor zover je kunt, even los en ga verder met het verfijnen van jouw tuin. Het gaat uiteindelijk om jou. Als je in het contact met jezelf, los van alle omstandigheden, bewust jouw tuin gaat creëren, dan is dat wat je uiteindelijk gaat manifesteren. Heb geen angst om een nieuwe weg te gaan bewandelen of om keuzes te gaan maken die beter voor je voelen: je doet het voor het hoogste goed. Vraag je niet af wanneer, waar of met wie, want dat doet er echt niet toe. Je doet dit voor jezelf, jouw welzijn, jouw geluk. Het dient zich vanzelf aan op het perfecte moment en op de juiste tijd en daarom noemen ze het “perfect timing”! 

Ik wens je een prachtig 2017 toe met een fantastische oogst! 

Wintergroetjes,
Wendi

Tekst copyright @WendiKastelijns

Niets van deze tekst mag gekopieerd worden. Alleen delen mvv deze website.