);

Jouw Persoonlijke Ontwikkeling

Wat bedoel ik als ik zeg “Persoonlijke ontwikkeling”
Alles wat je tegenkomt in jezelf (leuk of niet leuk) durven aankijken, om je te herinneren wie je werkelijk bent. Ik draag graag bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling, door mijn content te delen. Zoals bijvoorbeeld blogs, quotes, tips&tricks, verhalen en binnenkort video’s.  

Ten eerste neem ik mee: mezelf. Ik kan oprecht zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Door járenlang een intensief innerlijk proces met mezelf aan te gaan, ben ik geworden wie ik nu ben. En geloof me, omdat ik gek ben op persoonlijke ontwikkeling en het gezond vind om naar mezelf te blijven kijken, blijf ik mezelf hierin verdiepen. Ik weet dus als geen ander wat het van je vraagt als mens. Je kunt het tenslotte pas overbrengen als je het zelf hebt ervaren.

Ten tweede neem ik mee: mijn vakkennis als therapeut & coach en alles wat ik na mijn studie heb geleerd van masters over de hele wereld door middel van intensieve trainingen en workshops vanuit verschillende stromingen. 

Houd de website en nieuwsbrief goed in de gaten. Ik blijf bezig om waardevolle content te delen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en uiteraard ook vanuit mijn persoonlijke ervaring. 

Ben je toe aan iets groters? Iets wat ‘life changing’ is! Ik heb een dynamisch online programma ontwikkeld voor jou! Dit programma is op maat gemaakt voor de vrouw, de gever. Zij die onbewust teveel kan weggeven van haar eigen energie ten koste van zichzelf!

Titel: ©Burn-Ik-Mezelf-Out? 

Ben je klaar voor een grote, positieve, interne verandering? Klik dan op ‘trainingen’ in het menu!  https://training.wendikastelijns.nl

Heb je behoefte aan een persoonlijk consult door een 1 op 1 gesprek? Geen probleem; we kijken gewoon samen naar jouw vraagstuk. Als je klikt op wendikastelijns.nl/consult/.  dan nodig ik jou uit om je te laten ondersteunen op jouw pad.  Ik kijk uit naar ons contact! 

Liefs,

Wendi