);

Mijn intentie is om jou te ondersteunen in het versterken van de verbinding met jezelf!

– Wendi (bewustzijnscoach)


          Mijn intentie is om jou te ondersteunen in het versterken van de verbinding met jezelf!

Mijn naam is Wendi Kastelijns. Mijn expertise: Transformatie coaching en therapie -Verbinden en schrijven 

Ik als bewustzijnscoach

In 2009 heb ik mijn praktijk opgericht als bewustzijnscoach. Om mezelf therapeutisch meer te onderleggen heb ik een 3-jarige opleiding tot transformatiecoach/therapeut & Energetic System Mover gevolgd. Sinds 2013 ben ik afgestudeerd. Erna heb ik vele trainingen/workshops gevolgd vanuit diverse stromingen, op zowel nationaal als internationaal vlak, om mezelf te blijven prikkelen en ontwikkelen.

Met veel plezier heb ik vele uiteenlopende  trajecten begeleid en trainingen/workshops gegeven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Alles om de ander in contact te brengen met zijn/haar wáre zelf. Mijn heldervoelendheid stelt mij in staat om de persoonlijke energie van de ander direct waar te nemen (bijv. een blokkade en/of potentie). Dit is een ‘skill’ die ‘eerste natuur’ is voor mij, waarvoor ik uiteraard dankbaar ben. Deze manier van werken, heeft nog meer verdieping gebracht in de processen van cliënten en/of deelnemers.  Naast volwassenen, heb ik ook jongvolwassenen begeleid.

Ik als schrijver

  • Ik ben werkzaam als tekstschrijver/interviewer voor de Mijn Geheim. Hier verzorg ik ingrijpende persoonlijke verhalen van mensen zoals jij en ik.
  • Ik heb, als columniste, mijn eigen rubriek in  de Special Edition van dit blad. ‘Stof tot nadenken/Relaties in de Praktijk’ Ik neem lezers mee in diverse persoonlijke processen binnen relaties, zodat zij misschien net dat stukje herkenning en erkenning vinden waar zij naar op zoek zijn.
  • Sinds 2020 schrijf ik over mijn eigen leven vanuit twee vakgebieden (luchtvaart en coaching). 
  • Ik deel waargebeurde, herkenbare verhalen uit mijn eigen leven waarin zelfspot voorop staat. 
  • Voor het online magazine van Wendy van Dijk heb ik blogs verzorgd op het gebied van body&mind. Enkelen hiervan vind je op mijn website. 

Voel je vrij me te mailen met je vragen. 

x  Wendi x