);

Om in het leven aan te trekken wat je wilt, gaat het eigenlijk alleen maar om 1 ding: het ontstijgen van behoeftigheid. 

Je bent niet in harmonie met je wens, als je denkt dat je hetgeen wat je wenst nodig hebt om je goed te voelen. Iets nodig hebben, is schaarste en van schaarste (tekort) zul je nog meer aantrekken als je niet bewust genoeg leert werken met je creatiekracht. Dit soort processen gebeuren vaak onbewust, totdat je je bewust wordt….

Je kunt pas in harmonie zijn met je wensen als je weet waarom je iets wilt. Met andere woorden: het gaat erom dat je met “je zijn” wenst (je hart) en niet met je hoofd: dit is een wezenlijk verschil. 

Elk materieel doel wat je voor ogen hebt zoals: geld, baan, relatie etc. kun je het beste gaan terug herleiden naar je gevoel. Het universum, de kosmos of hoe jij het ook noemen wilt, reageert namelijk op je gevoel. 

Heb je nog niet alles gemanifesteerd wat je wilt? Wat is hetgeen wat uitblijft? Richt je eens op wat je nog graag wilt manifesteren en stel jezelf de volgende vraag:

Waarom wil ik dit?
Wat symboliseert dit voor mij? 

Door bewust te werken met jouw creatiekracht, kun je datgene wat je wenst aangereikt krijgen. Maar… houd er rekening mee dat het zich op een andere manier kan aandienen dan je voor ogen hebt. Het is heel belangrijk dat je je overgeeft tijdens dit proces en erop vertrouwt dat alles wat zich aandient, op welke manier dan ook, een reden heeft. Alles is bedoeld om je dichter bij datgene te brengen, wat je werkelijk wilt. Ook zal alles zich gaan verduidelijken voor je, als je bereid bent om mee te gaan met de stroom. 

Heb je ondersteuning nodig in jouw specifieke proces, dan ben ik er voor jou!

Hartegroet,

Wendi

Tekst copyright @WendiKastelijns

Niets van deze tekst mag gekopieerd worden. Alleen delen mvv deze website.