);

Welkom op mijn website!

Laat ik iets dieper ingaan op ‘soul talk’. Een telefonisch consult waarin JIJ centraal staat. Hier heb je vast al het één en ander over gelezen in mijn blog op Balans Portaal. Klik hier om de blog te lezen: https://balansportaal.nl/blogs/de-taal-van-je-ziel/

Ik merk dat er ontzettend veel behoefte is aan verdieping en het helder krijgen van persoonlijke processen. Dat is niet zo gek als je kijkt naar de energie van de huidige tijd. Deze vraagt ons juíst, om onze ziel te prioriteren. Er is intern veel aan het verschuiven, tot in het subtiele. Hierdoor kun je ervaren, dat je niet meer verder kunt én wilt zoals je altijd gedaan hebt. De huidige tijd, vraagt om zelfreflectie en het loslaten wat dát wat je niet meer dient.

Ieder mens is uniek, zo ook jij en jouw thema’s. De wijsheid van jouw ziel, blijft zacht, maar herhaaldelijk, roepen. Het ‘onzichtbare’ wil zichtbaar worden. En daarbij kan ik je helpen. Energie-lezen is voor mij namelijk eerste natuur. Tijdens ons telefonisch (beeld)gesprek, bij voorkeur via WhatsApp, stem ik me volledig af op jouw energieveld en ziel. De boodschappen die gehoord mogen worden, vertaal ik voor je op een heldere, begrijpbare manier. 

Afspraken kun je makkelijk inplannen via deze link:  https://wendikastelijns.nl/afspraakplanner/

Mijn cadeau aan jou. In plaats van € 115,- betaal je € 90,- Geldig voor de maand Januari en Februari 2022.

Lukt het je niet om je afspraak in te plannen of heb je vragen, app me gerust op 06-27353446. Vermeld als eerste: SoulTalk en dan je vraag. Ik antwoord zo spoedig mogelijk.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. 

Tot snel!

Liefs Wendi

 

Tekst copyright @WendiKastelijns

Niets van deze tekst mag gekopieerd worden. Alleen delen mvv deze website.