);

Toe aan een opstekertje en inspiratie?
Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief!

Elke week stuur ik jou in de nieuwsbrief een opstekertje om met bepaalde aspecten in jouw leven beter om te gaan. 

Krijg als nieuwsbriefabonnee:

  • Elke week een opstekertje
  • Als eerste toegang tot nieuwe pakketten
  • Exclusieve nieuwsbrief kortingen

Wat krijg ik als nieuwsbrief abonnee?

Door je aan te melden voor mijn nieuwsbrief, Wendi Kastelijns, krijg je elke week een mail met een opstekertje. Dit kan gaan over verschillende onderwerpen. In het opstekertje kunnen bijvoorbeeld tips staan hoe je stress klachten kunt verhelpen. Verder komen er thema’s aan bod die heel actueel zijn. Dit zijn thema’s die veel bij vrouwen spelen. Meld je snel aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Wist je ook dat je door lid te zijn van mijn nieuwsbrief je kunt profiteren van kortingen en exclusieve aanbiedingen!Voorbeeld nieuwsbrief Wendi

Hopelijk kan ik jou met mijn wekelijkse opstekertje verder op pad helpen!
Transformatie vindt plaats als je naast begrijpen, gaat leren voelen waarom je doet wat je doet!

Heb je het idee dat je een persoonlijkere aanpak nodig hebt? De eerste stap naar een volwaardiger leven, ontstaat door de verandering in jezelf. Samen kijken we naar jouw vraagstuk. Als je zelf gaat inzien waarom je staat waar je nu staat, verander je jouw energie.  Kijk even op deze pagina wendikastelijns.nl/consult/. Hier vertel ik je hoe ik jou verder op weg kan helpen. Tot snel!

Liefs, Wendi

PS. Wist je dat ik een nieuw online programma heb? Dit ga jij echt heel interessant vinden! Als abonnee van de nieuwsbrief ben jij als eerste op de hoogte van dit geweldige programma. Daarbij, ook nog tegen een super prijs!